Contacter un installateur
Adresse complète du projet
01
Les plus populaires
02
Catégories
01
Professionnels

Termes et conditions

10 JUNI 2020

Deze voorwaarden ("Voorwaarden", "Voorwaarden") regelen uw relatie met de website https://www.technopieux.com/nl-BE/ (de "Dienst") die wordt beheerd door Techno Metal Post Inc. ("wij", "wij" of "onze"). Lees deze Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u de Dienst gebruikt. Uw toegang tot en gebruik van de Dienst is gebaseerd op uw aanvaarding en naleving van deze Voorwaarden. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die toegang hebben tot of gebruik maken van de Dienst. Door de Dienst te bezoeken of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Voorwaarden en aanvaardt u alle juridische gevolgen. Indien u niet akkoord gaat met een van deze voorwaarden, geheel of gedeeltelijk, maak dan geen gebruik van de dienst.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

De Dienst kan links bevatten naar websites of diensten van derden die geen eigendom zijn van of gecontroleerd worden door Techno Metal Post Inc. Techno Metal Post Inc. heeft geen controle over, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor, de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of diensten van derden. U erkent en gaat ermee akkoord dat Techno Metal Post Inc. niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige dergelijke inhoud, product of dienst beschikbaar op of via een dergelijke site of dienst. Wij adviseren u met klem de voorwaarden en het privacybeleid te lezen van elke website of dienst van derden die u bezoekt.

TOEPASSELIJK RECHT

Deze Voorwaarden en uw gebruik van de Website worden beheerst door de wetten van de provincie Quebec, met uitsluiting van de bepalingen inzake conflicterende wetten, en door de wetten van Canada die daar van toepassing zijn. De partijen stemmen onvoorwaardelijk in met de jurisdictie van de rechtbanken van het District Montreal, Quebec, Canada, en alle rechtbanken die bevoegd zijn om een beroep te doen op dergelijke rechtbanken. Het Verdrag der Verenigde Naties inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken is niet van toepassing.

WIJZIGINGEN

Wij behouden ons het recht voor, naar eigen goeddunken, deze Voorwaarden te allen tijde te wijzigen of te vervangen. Indien een herziening materieel is, zullen wij redelijke inspanningen leveren om ten minste 30 dagen van tevoren kennis te geven van de nieuwe voorwaarden. Wat een wezenlijke wijziging is, wordt uitsluitend door ons bepaald. Door onze dienst te blijven bezoeken of gebruiken nadat dergelijke herzieningen van kracht zijn geworden, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de herziene voorwaarden. Indien u geheel of gedeeltelijk niet akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden, verzoeken wij u de website en de dienst niet langer te gebruiken.

CONTACT

Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op via https://www.technopieux.com/nl-BE/contacteer-ons/.

EIGENDOM

Alle materialen op de Site zijn eigendom van ons en anderen en worden beschermd door Canadese en internationale auteursrechten, handelsmerken en andere toepasselijke wetten.

BEELDEN

Bouwvoorschriften en constructie-eisen kunnen per land, staat, provincie en gemeente verschillen. De afbeeldingen in de galerij kunnen een toepassing illustreren die niet voldoet aan de toepasselijke code of vereisten in uw gebied.

Pieux vissés

Avec Techno Pieux,
C’est simple et rapide

Techno Pieux simplifie la vie de quiconque ayant des projets de construction qui nécessitent une fondation, et ce, dans presque tous les types de sols existants.

Trouver un installateur
crossmenuarrow-right